Over 35 års erfaring med biler, over 30 år som Renault specialist.

Henrik Riishøj, startede allerede som 12 årig med at lave biler. Den første komplette markracer stod parat, som 15 årig og dette var bilen der var med til at sparke Henrik igang med mekaniker branchen, som 16 årig startede Henrik i mesterlærer hos Svend E i Galten, Århus. Allerede her begyndte udviklingen med Renault, da Svend E lagde vægt på dette mærke. Så ekpertise området Renault blev lært ind fra dag et af og det var med til at interessen naturligt faldte for dette mærke.

Selve virksomheden Riishøjs Bilservice tog sine første skridt tilbage i Voldby, Hammel i 1987. Det startede med et hul i jorden, hvorfra der blev arbejdet med teknisk dygtige hænder og alt fra undervognsbehandling til mekaniske reperationer. Herfra blev virksomheden bygget op, samt fundamentet for den nuværende arbejdsplads. I 1993 rykkede han graven ned i Voldby og byggede sit første værksted i Sorring, Silkeborg. Hvor det var lifter i stedet for grave, der blev arbejdet på. Her skulle Henrik bygge sin helt nye verden op, og en af de større problemer var den smalle kundekreds, som senere viste sig at være grunden til at flytte endnu en gang, Henrik havde dog nogle af de gamle kunder fra Voldby. Opbygning tog små skridt ad gangen og der kom flere og flere biler igennem værkstedets trygge murer, både racer biler, motorcykler og selvfølgelig hoved elementet biler, men da Sorring blev for lille en by, var det svært at arbejde sig op, Henrik havde blandt andet kiosk ved siden af værkstedet, så der var afveksling mellem opgaverne i en ellers travl hverdag. i 2003 besluttede Riishøjs bilservice at der skulle prøves noget nyt og flyttede tilbage til sit bagland hos Svend E, der imellemtiden havde skiftet generation, så Riishøjs Bilservice blev sammen med Svend E's autoservice et større værksted, samt en større mulighed for udvidelse af kundekredsen. Efter nogle år valgte Svend E's søn at gå på pension og Henrik kunne overtage Silkeborgvej i Galten, Århus. Her skulle springet tages fra at være et ganske almindeligt værksted til et nyere og mere teknisk værksted.

Riishøjs Bilservice

Er gået i tænkeboksen og begyndt og tænke ud over værkstedet

Riishøjs Bilservice er i 2012 begyndt og tænke ud over værkstedet, derfor er virksomheden i en udviklingsfase, der gerne skulle ende ud i noget lidt større end det er nu.

Henrik Riishøj er begyndt og tænke i udvikling, det har blandt andet ført ham til tanken om salg af brugtvogne, Henrik har en grundidé i at sælge biler og forhåbentlig udvikle sig i retning af nybil salg i tæt kontakt med Renault, Frankrig. Virksomheden har blandt andet taget stilling til dette via nye testmodeller, der er med til at kunne ligge en baggrund hertil.

Han kan udføre arbejde som hidtil har krævet en anden tilgang til omverdenen, men med fokus på Renault er nået et skridt videre der gør at virksomheden er i stand til at arbejde udover det potentielle indenfor et normalt værksted.

Endvidere er virksomheden også i gang med at udvide sine aktiver i form af sommerhuse og tanken herpå er at selvom man er i stand til at lave biler, vil man også gerne være i stand til at give familier en hyggelig tur rundt om i landet gennem Riishøjs Autoservice.

Riishøjs Bilservice er ikke stoppet op endnu. Teknikken på de nyere biler er efterhånden ved at være en større del af mekaniker brancen og kan til tider være et større arbejde end i de gamle dage, derfor er Henrik begyndt og kigge på teknisk service såsom kloning af motorstyringer, nøglekort, geninstallering af startspærre, overføre gamle digitale tal fra ældre instrumentborde til nyere instrumentborde mv. Hvilket gør at vi kan servicere deres bil på en helt anden og unik måde end vi kunne i gamle dage.

Målene er sat

For Riishøjs Bilservice er der sat nogle mål udover det sædvanlige værksted, det er udviklingsområder, som virksomheden fremover vil ligge vægt på såvel, som at lave biler.

  • Blive den bedste til startspærre
  • Certificering indenfor alt muligt
  • Give familier muligheden for at komme på ferie, samt få repareret sin bil.
  • Være med til at føre Renault ud i Danmark
  • Udnytte test muligheder, som større virksomheder overser.